Brushless inverteres, szénkefe mentes kapumozgató motorok

Az általunk forgalmazott olasz Roger kapuautomatizálási vállalat új produktuma a Brushless vonal, mely magában foglalja az erőt, az eleganciát és a biztonságot egyszerre. A Brushless motorok szénkefe mentesek, gyakorlatilag az egyik legfontosabb meghibásodási tényező a villanymotorok esetében, ezáltal kizárva. Nagyon fontos különbség még az üzem óra, amely a hagyományos motoroknál fix, kb.: 5000, míg Brushless motorok esetében ez kb.: 30 millió! A mágneses mező, amely körülveszi a Brushless motort, egyenletes hőmérsékleten tartja, akármennyi használat mellett sem melegszik a motor. Az erő, amely egy hagyományos motornál 500 N, egy Brushless motor esetében 1100 N. Döntő szempont lehet még az áram felvétel. Egy Brushless motor csupán 10-15%-át használja annak a felvett áramnak, amellyel egy hagyományos motor működik. Tehát nem 10-15%-kal kevesebb áramot használ, hanem csak 10-15%-ot! 

Egy forradalmi technológia, ami megváltoztatja a kapu-automatizálást

Röviden a szénkefe mentes kapumotor technológiáról

Számos előnnyel rendelkeznek a kefe nélküli motorok. A “Brushless” csak annyit tesz: egy motor szénkefék nélkül, ami rendkívüli tulajdonságokkal bír. Az egyenáramú motorok fő hibaforrását a szénkefék elhasználódása adta. A brushless technológia ezt a hibát úgy zárja ki, hogy nem használ szénkeféket a DC motorokhoz.

Szénkefe mentes motor

A forgórész neodimium-vas-bór mágnesekből áll, az állórészen pedig 24V-os háromfázisú tekercselések helyezkednek el. A brushless technológiának köszönhetően nem melegszenek a motorok, így rendkívül hosszú az élettartamuk. A ROGER Brushless motorokban a motor, az elektronika és a mechanika tökéletes összhangja a megbízható működést, a hosszú élettartamot és a kimagasló teljesítmény.

Gyorsabb sebesség és rövidebb várakozási idő!
Az összes új HIGH SPEED motor gyorsan, erőteljesen és megbízhatóan nyitja a kapuit. Ezek 100% -kal gyorsabbak a hagyományos motorokhoz képest 230V AC vagy 24V DC technológiával.

High Speed kapunyitó motor

Dinamikus gyorsulások és lassulások!
Az új 24V-os vagy 36V-os digitális vezérlőknek köszönhetően gyorssá és egyszerűvé vált a különböző típusú gyorsítások és lassulások beállítása a kapuin, nyitási és zárási fázisában. Mindig garantált a maximális elegancia és biztonság. 

Digitális akadály detektálás!
A rendkívül erőteljes Native Encoder a digitális technológián lehetővé teszi a bármilyen típusú akadály felderítését maximális biztonsággal: a fordulatszámot, a motor nyomatékát, az érzékenységet és a reakcióidőt figyelembe véve lehetséges akadályok előfordulásában. 

Teljes biztonság a kívánt pozíciótól!
A maximális biztonság és a nagy sebességű teljesítmény fenntartása érdekében az új digitális vezérlő lehetővé teszi az ajtónyitás és -zárás beállítását attól a ponttól, ahonnan a lassulást el kívánja kezdeni, és meg kell határozni a lassulás sebességét és a kívánt relatív érzékenységet is.

Emelkedőn is kivitelezhető a kapu motorizálása

Kérdése van a prémium kapumotorokkal kapcsolatban? Tegye fel nekünk mielőbb! Szakértőnk Önnek is megvalósítja az elképzeléseit!

Tekintse meg korábbi munkánkat az alábbi videón:

Roger kapumotor – kapunyitó technológia

Roger motor referenciák között csak néhány mintát talál. A teljes választékért vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!