Prémium kapuk, garázsajtók

Cégünk fõ profilja a prémium kategóriás szekcionált garázsajtók, ipari kapuk és kapuautomatikák forgalmazása, beépítése, illetve toló, úszó és kétszárnyú nyíló kertkapuk készítése; kőműves, lakatos és asztalos ipari munkálatokkal együtt.

Az épületek egyik, funkciójában is fontos része a szekcionált garázsajtó. Korunk igényes fogyasztói joggal várják el, hogy otthonukba, épületükbe és kertjükbe kerülõ szekcionált garázsajtó, illetve kertkapu külsõ megjelenése, valamint a hozzá kapcsolódó automatikák esztétikusak legyenek, hosszútávon megbízhatóan és biztonságosan mûködjenek.

Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelõ nyílászáró rendszert, legyen szó akár a legjobb minõségrõl, akár a legolcsóbb árról. Mi nem alkalmakhoz kötjük akcióinkat, hanem a legnagyobb olasz kapuautomatizálási cégek állandó készletébõl egész évben folyamatosan tudunk akciós áron garázsajtókat és automatikát kínálni a vásárlók számára. (Rogertechnology, V2home, Mpcautomazioni, Nice) Cégünk saját tapasztalt szerelõi gárdájának köszönhetõen vállalja a kapuk szerelését, telepítését az egész ország területén, sõt külföldön is, akár két-három napos átfutással. A garanciális és azon túli szervizelés teljes mértékben biztosított. Alapelvünk az új mûszaki megoldások követésével és alkalmazásával magas színvonalú termékek elõállítása megfelelõ minõségellenõrzés mellett a maximális elõnyöket nyújtva az ügyfélnek, ugyanakkor kiküszöbölve az esetleges hátrányokat.

Szolgáltatásaink: 
– helyszíni felmérés 
– ingyenes árajánlat készítés 
– szaktanácsadás 
– szervíz 48 órán belül 
– telepítés rövid határidővel

Kérdése van a prémium garázskapukkal kapcsolatban? Tegye fel nekünk mielőbb! Szakértőnk Önnek is megvalósítja az elképzeléseit!